Skip to main content

ΣΦ ΠΑΟΚ για ημιτελικό με Παναθηναϊκό: Δεν πετάμε το παραμικρό αντικείμενο μέσα στο γήπεδο

«Ακούμε τους οργανωτές και αφήνουμε το λαρύγγι μας στο γήπεδο. Απλά, λιτά και ΠΑΟΚτσήδικα»

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τους φίλους του ΠΑΟΚ να μη δώσουν το παραμικρό άλλοθι και να μην πετάξουν τίποτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στον αυριανό πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο ματς μετά από καιρό που θα διεξαχθεί, εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φίλων του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ:

«Μετά το κυριακάτικο ατυχές αποτέλεσμα με την αεκ της μισής φάσης στην Τούμπα ήρθε η ώρα επιτέλους να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση αρχής γενομένης από το ματς κυπέλλου με τον παναθηναϊκό. Γίναμε μάρτυρες σε άλλη μια διαιτησία 70-30 με πολλές περιπτώσεις κίτρινων αλλά και κόκκινων καρτών να μη δίνονται στη φιλοξενούμενη ομάδα. Πλέον όλες οι διαιτησίες είναι ενάντια μας είτε παίζουμε με τον ατρόμητο είτε με την αεκ είτε με τον οποιοδήποτε.

Το παραμύθι δε λέει να τελειώσει και εμείς προειδοποιούμε εδώ και καιρό αυτό το οποίο βλέπουμε να έρχεται και κανείς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν αντιδρά. Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να προστατέψει την ομάδα με όλα αυτά τα αίσχη που βλέπουμε σε αυτό το σάπιο πρωτάθλημα. Ο Π.Α.Ο.Κ. παίζει με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, το δικαιούται και θα το πάρει χωρίς φιλικά χωρίς στραβές γραμμές στο var χωρίς πέναλτι έξω από την περιοχή.

Αυτή η φαρσοκωμωδία με τα κλειστά γήπεδα ανάγκασε την ομάδα μας να παίξει τα 2 από τα 3 σημαντικά ντέρμπι του δεύτερου γύρου χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της. Τακτικές πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο έχουν οδηγήσει στην απαξίωση του αθλήματος. Είμαστε στους 16 του conference, 1οι στο πρωτάθλημα και την Τετάρτη παίρνουμε προβάδισμα από τον πεναλτιακο στο δρόμο για τον τελικό κυπέλλου. Από εδώ και πέρα κάθε αγώνας είναι κυριολεκτικά τελικός και η Τούμπα θα βράζει σε όλα τα ματς. Εφιστούμε την προσοχή στους συνοπαδούς μας να μην τους δώσουμε το παραμικρό άλλοθι μιας και τα παιδιά του ΠΟΚ είναι συνηθισμένα είτε να μη βγαίνουν να παίξουν είτε να φεύγουν κατά τη διάρκεια (άμα δεν τους συμφέρει το αποτέλεσμα). Δεν πετάμε το παραμικρό αντικείμενο μέσα, ακούμε τους οργανωτές και αφήνουμε το λαρύγγι μας στο γήπεδο. Απλά λιτά και ΠΑΟΚτσήδικα.

ΥΓ: Και η Τούμπα πάλι θα ναι καζάνι….»