Skip to main content

Σχέδιο για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 9.000 οπαδούς και 3.000 Βολιώτες ή μαθητές

Στο τραπέζι σενάριο -με σύμφωνο τον Μπέο- για παρουσία κόσμου και των δύο φιναλίστ, Άρη και Παναθηναϊκού, αλλά ακόμα και μαθητών

Σφίγγα παραμένει η ΕΠΟ αναφορικά με τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου, την ώρα που στον Άρη αντιδρούν σε ενδεχόμενη διεξαγωγή στο ΟΑΚΑ, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο ευνοεί τον έτερο φιναλίστ, τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σχετικά με τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ, δεν ελήφθη κάποια οριστική απόφαση και το θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα μετά τα παιχνίδια της Εθνικής. Μάλιστα τονίζεται από πλευράς ΕΠΟ ότι υπάρχει δέσμευση να εφαρμοστεί η προκήρυξη της διοργάνωσης και μόνο αυτή.

Εκεί αναφέρεται ότι «αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».

Το σχέδιο τελικού με 15.000 κόσμο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχει προς επεξεργασία σχέδιο για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στον Πανθεσσαλικό που περιλαμβάνει παρουσία περίπου 15.000 φιλάθλων.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ, υπήρξε επικοινωνία και με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει το “πράσινο φως” για την παρουσία κόσμου και των δύο φιναλίστ.

Αναφορικά με την παρουσία κόσμου και τα εισιτήρια, στο ένα πέταλο θα βρίσκονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού και στο άλλο οι οπαδοί του Άρη. Τα δύο πέταλα έχουν χωρητικότητα από 4.750 θέσεις και σχεδιάζεται να δοθούν από 4.000-4.500 θέσεις για κάθε ομάδα στα πέταλα.

Επιπλέον θα λάβει 4.000 προσκλήσεις η ΕΠΟ σε κεντρική εξέδρα, στα επίσημα για να καλυφθούν οι δικές της ανάγκες, ενώ ανάμεσα στους οργανωμένους -στην απέναντι πλευρά- θα δοθούν προσκλήσεις -σύμφωνα πάντα με το τωρινό σχέδιο- είτε για 3.000 μαθητές είτε στην τοπική κοινωνία. Φυσικά θα υπάρχουν και οι απαραίτητες ζώνες ασφαλείας.

Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχουν αντιρρήσεις, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, με θετικό στοιχείο τη διαφαινόμενη συναίνεση του Αχιλλέα Μπέου για παρουσία κόσμου. Υπό την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξουν διανυκτερεύσεις οπαδών στην πόλη του Βόλου και η μετακίνησή τους θα γίνει συνοδεία της αστυνομίας.