Skip to main content

Συγχαρητήρια Λαόπουλου στον νέο πρύτανη του ΑΠΘ Ν. Παπαϊωάννου

Σε μήνυμά του ο κ. Λαόπουλος τονίζει ότι «μετά τις εκλογές, όλη η κοινότητα του πανεπιστημίου χρειάζεται να βρίσκεται στη διάθεση της νέας διοίκησης»

Τα συγχαρητήριά του στον νέο Πρύτανη και τους νέους Αντιπρυτάνεις για την εκλογή τους έδωσε ο καθηγητής Θόδωρος Λαόπουλος, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την θέση του Πρύτανη.

Όπως αναφέρει σε μήνυμά του, «μετά τις εκλογές, όλη η κοινότητα του πανεπιστημίου μας χρειάζεται να βρίσκεται στη διάθεση της νέας διοίκησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Λαόπουλου:

Το ΑΠΘ εξέλεξε κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία, με μεγάλη συμμετοχή των μελών του, τη νέα διοίκηση για την επόμενη τριετία. Συγχαίρω τον νέο Πρύτανη και τους νέους Αντιπρυτάνεις για την εκλογή τους και εύχομαι δύναμη, ψυχραιμία και φρόνηση για να επιτύχουν στο δύσκολο έργο που θα αναλάβουν.

Προσωπικά έθεσα στη διάθεση του ΑΠΘ τη διαθεσιμότητα μου και μια πρόταση για τον τρόπο διοίκησης του, η οποία δεν έτυχε της επιλογής της πλειοψηφίας των μελών του. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη του εκλογικού σώματος που επέλεξαν με την ψήφο τους την πρόταση αυτή, και κυρίως αυτούς που τη στήριξαν ενεργά και την συνδιαμόρφωσαν μαζί μου στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Σήμερα, μετά τις εκλογές, όλη η κοινότητα του πανεπιστημίου μας χρειάζεται να βρίσκεται στη διάθεση της νέας διοίκησης για «Νέες Πρωτοβουλίες και Σύνθεση Δυνάμεων» στην επόμενη περίοδο.

Χαιρετισμούς
Θόδωρος Λαόπουλος
Καθηγητής Τμήματος Φυσικής