Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΕΒΡΟΣ-ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΦΥΛΑΜΕ-ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ (VID)

«Εμείς είμαστε εδώ στα σύνορα στην πρώτη γραμμή και σας φυλάμε. Να είστε όλοι καλά και να ακούτε τις οδηγίες των ειδικών», είπε ο αστυνομικός.

Με συγκινητικό βίντεο από τις Καστανιές, αστυνομικός που φυλά τα σύνορά μας, στέλνει μήνυμα σε όλους τους Ελληνες για τη δοκιμασία που περνούν με την πανδημία του κορωνοϊού η οποία έχει στοιχήσει τη ζωή τουλάχιστον τεσσάρων πολιτών.

Στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Μιχάλης Αβέλλας υπογραμμίζει μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, που μέχρι στιγμής έχει κοστίσει τη ζωή σε τέσσερις συμπολίτες μας: «Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε. Μείνετε σπίτι».

«Εμείς είμαστε εδώ στα σύνορα στην πρώτη γραμμή και σας φυλάμε. Να είστε όλοι καλά και να ακούτε τις οδηγίες των ειδικών… Μείνετε στα σπίτια σας. Εμείς σας φυλάμε στα σύνορα με αυταπάρνηση και εσείς θέλουμε να μείνετε στα σπίτια σας να φυλαχθείτε… Όλα θα πάνε καλά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κάνοντας ειδική αναφορά σε ένα προσευχητάρι, ο αστυνομικός επισημαίνει ότι «ο Θεός είναι παντού, δε είναι μόνο στους ναούς, είναι παντού, βρίσκεται μέσα στην ψύχη μας, δεν χρειάζεται να συνωστιζόμαστε μέσα στους ναούς. Μια απλή προσευχή να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είναι καθαρή, αυτή είναι και η θεία κοινωνία από το Θεό. Καλή αντάμωση πάλι, θα γυρίσουμε νικητές και θέλουμε να σας βρούμε γερούς και δυνατούς όπως σας αφήσαμε» καταλήγει ο αστυνομικός.

Μάλιστα, ανήρτησε και μια φωτογραφία μαζί με συναδέλφους του από τις Καστανιές που δείχνει ότι οι συνοριοφύλακες βρίσκονται σε επιφυλακή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ