Skip to main content

Συγκίνηση για τη Μαριέττα Γιαννάκου στη Βουλή-Ευχές για γρήγορη ανάρρωση

Οι περισσότεροι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων πριν ξεκινήσουν την ομιλία τους αναφέρθηκαν στη βουλευτή που δίνει μάχη για τη ζωή της.

Γρήγορη ανάρρωση ευχήθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί στην Μαριέττα Γιαννάκου από το βήμα της Βουλής, καθώς η βουλευτής της ΝΔ, νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

«Να ξεκινήσω εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, εκφράζοντας τη συμπαράστασή μου στην Μαριέττα, η οποία θα βγει νικήτρια και από αυτή τη δοκιμασία της υγείας της», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της ομιλίας του στη συζήτηση της πρότασης μομφής.

«Θα ήθελα πριν ξεκινήσω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχές για ταχεία ανάρρωση στην κ. Γιαννάκου που περνά μια περιπέτεια και όλοι ευχόμαστε σύντομα να είναι ξανά κοντά μας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Τις πιο ειλικρινείς ευχές στη φίλη και συνάδελφο, βουλευτή της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου για ταχεία ανάρρωση. Να επιστρέψει σύντομα στις συνεδριάσεις της Βουλής», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Πολλά περαστικά στην Μαριέττα Γιαννάκου ευχήθηκε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. «Έχει αποδείξει ότι είναι μαχήτρια, και εύχομαι γρήγορα να βγει νικήτρια και από αυτή τη δοκιμασία», ανέφερε η υπουργός.