Skip to main content

Συλλυπητήρια από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον θάνατο του φιλάθλου του ΟΣΦΠ

Οι δύο Δικέφαλοι εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του 55χρονου οπαδού των Πειραιωτών, στο φινάλε του χθεσινού ντέρμπι

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για τον θάνατο του φιλάθλου του Ολυμπιακού στο φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στις εξέδρες των επισήμων του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Δικέφαλος του Βορρά, με ανάρτησή του στα social media του συλλόγου, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους».

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους...», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε επίσης δημοσίως την θλίψη της κιτρινόμαυρης οικογένειας, αλλά και τα συλλυπητήρια.

«Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του», αναφέρεται στην ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων» στα social media.