Skip to main content

Συλλυπητήρια Ζέρβα για τον θάνατο του Παύλου Γρηγοριάδη

Την είδηση του θανάτου του καλαθοσφαιριστή αλλά και γυμναστή επί χρόνια στον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Παύλου Γρηγοριάδη, καλαθοσφαιριστή και γυμναστή επί χρόνια στον δήμο Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Την είδηση του θανάτου του καλαθοσφαιριστή του ΒΑΟ και του Φιλίππου Θεσσαλονίκης αλλά και γυμναστή επί χρόνια στον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής.

«Είχα την τύχη να τον γνωρίσω να συνεργαστώ μαζί του. Ήταν εξαιρετικός αθλητής λαμπρός μπασκετμπολίστας. Θα μπορούσε να είχε διαπρέψει αλλά δυστυχώς ένας τραυματισμός δεν τον άφησε. Ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικός που αγαπούσε την πόλη και τον δήμο. Θα τον θυμόμαστε όλοι, ήταν πάντα πρόσχαρος και δημιουργικός», τόνισε ο κ. Ζέρβας.

Από την πλευρά της η δημοτική σύμβουλος Ρία Καλφακάκου αναφέρθηκε στην απώλεια του Παύλου Γρηγοριάδη, ο οποίος πριν από τη συνταξιοδότησή του υπηρέτησε στα γραφεία της παράταξης «Ανοιχτή πόλη».