Skip to main content

Σημαιοφορίδης: Δεν θα κινδυνεύσει ο ΠΑΟΚ αν διαπιστωθεί πολυϊδιοκτησία

«Ο Αλέξης Κούγιας είχε σκοπιμότητα για τον συγκεκριμένο λόγο έχει πρόσθετη παρέμβαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός νομικός.

Για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού αναφορικά με το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης, αλλά και για τα όσα ισχυρίζεται ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός νομικός:

«Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι γα τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, στα όσα αναφέρει ο Ολυμπιακός περί πολυϊδιοκτησίας. Αυτό το οποίο προσπαθεί να ζητήσει ο Ολυμπιακός από την καταγγελία, προσπαθώντας να συνδυάσει την σχέση γνωστού προσώπου του Σαββίδη με τα γήπεδα και το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Ξάνθη ή και την ΠΑΕ Ξάνθη. Αυτό εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αποδειχθεί, και δεν το λέω εγώ το λένε οι ιδιοκτήτες που είναι και οι κύριοι μέτοχοι. Και να διαπιστωθεί ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τιμωρηθεί».

Για το ότι ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης: «Ο Κούγιας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ήρθε στην επιτροπή γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα έκανε πρόσθετη παρέμβαση λέγοντας ότι έχει άμεσο συμφέρον. Αφού γνωρίζει ότι όλες αυτές οι ιστορίες έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά. Ο Αλέξης Κούγιας είχε σκοπιμότητα για τον συγκεκριμένο λόγο έχει πρόσθετη παρέμβαση».