Skip to main content

Συμφωνίας μεταξύ της Hellenic Seaplanes με την NRG Trading House

Στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία NRG, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοίνωσε η Hellenic Seaplanes.

Στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία NRG Trading House AE, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και την Globiled, που έχει παρουσία στο πεδίο του φωτισμού Led, ανακοίνωσε η εταιρεία Hellenic Seaplanes.

Η υπογραφή συμφωνίας της Hellenic Seaplanes με την NRG, εταιρεία ενέργειας συμφερόντων της οικογένειας Χανδρή, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κρίσιμη οικονομικά περίοδο για τη χώρα και έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας που υπεγράφη με τη GlobiLed, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του led στην ελληνική αγορά με παρουσία σε 13 χώρες του εξωτερικού.

Η NRG δραστηριοποιείται από το 2012 στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας έχοντας ως κύριο αντικείμενο την Προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας προς μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, η NRG δραστηριοποιείται δυναμικά στην Εμπορία Ηλεκτρικής Ενέργειας (electricity trading) στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Πρόκειται για μια από τις ταχύτερα  αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου που χρόνο με το χρόνο κερδίζει σημαντικό μερίδιο στην εγχώρια αγορά.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρείας NRG, Αναστάσιος Λωσταράκος, η δυναμική είσοδος της Hellenic Seaplanes στην Ελληνική Αγορά αναμένεται να δώσει ουσιαστική ώθηση στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας των δύο εταιρειών.