Skip to main content

Αύριο τα λένε Γκαρσία-ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φήμες για επιστροφή Λουτσέσκου

Η συνάντηση Γκαρσία-ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα γίνει στο πλαίσιο εντεινόμενων φημολογιών για επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο των ασπρόμαυρων

Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ραντεβού μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία ώστε να ξεκαθαριστεί το μέλλον του Ουρουγουανού στον Δικέφαλο του Βορρά.

Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο εντεινόμενων φημολογιών για επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο των ασπρόμαυρων, που όμως δεν επιβεβαιώνονται από τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία με άλλον προπονητή. Σύμφωνα με τον OVER FM 104.9 FM που μετέδωσε την είδηση, o Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Ρουμάχος τεχνικός, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που μαζί με τα μπόνους θα φτάσουν τα 1.85 εκατομμύρια ευρώ και θα αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης και τα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δουλεύουν με στόχο την επόμενη σεζόν και σύντομα θα είναι ξεκάθαρη η δομή της ομάδας.