Skip to main content

Συνδεσμίτες του Άρη άφησαν λουλούδια στο μνημείο των Τεμπών! (φωτο)

Οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» έκαναν στάση στο μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και έβαλαν... γυαλιά στον φανατισμό

Την πραγματική οπαδική μαγκιά τους έδειξαν οργανωμένοι φίλοι του Άρη χθες στα Τέμπη, στο ταξίδι προς τον Βόλο όπου βρέθηκαν για να παρακουλουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Μέλη του παλαιότερου χρονικά συνδέσμου φίλων Άρη, «Ιερολοχίτες», έκαναν μια στάση... ανθρωπιάς στο μνημείο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην περιοχή, αποδεικνύοντας πως στις οπαδικές τάξεις πρέπει να υπερέχει ο σεβασμός και η μπέσα και όχι ο άκρατος κι ακραίος φανατισμός.

Οι οπαδοί του Άρη απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα του δυστυχήματος της 4 Οκτωβρίου του 1999, καταθέτοντας μία ανθοδέσμη στη μνήμη των Χαράλαμπου Ζαπουνίδη, Δημήτρη Ανδρεαδάκη, Χριστίνας Τζιόβα, Αναστάσιου Θέμελη, Γεωργίου Γκανάτσιου και Κυριάκου Λαζαρίδη.

Σε κατάθεση ανθοδέσμης στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα Τέμπη προχώρησαν μέλη του συνδέσμου φίλων του Αρη «Ιερολοχίτες».

«Κατάθεση ανθοδέσμης στο δρόμο για Βόλο… Σεβασμός στις ψυχές που φύγανε και στην αγάπη για τα χρώματα τους…», είναι το μήνυμα του Συνδέσμου Φίλων Άρη «Ιερολοχίτες».