Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΟΚ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ FIFA, ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ! (ΦΩΤΟ)

Ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέστειλε προσωπική συγχαρητήρια επιστολή στον «Δικέφαλο» για την κατάκτηση του τίτλου.

Προσωπική συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 ολόκληρα χρόνια απέστειλε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Συγκεκριμένα, η επιστολή του προέδρου της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA) αναφέρει:

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Με ευχαρίστηση άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής 2018/19 στην Ελλάδα. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση να τον συγχαρώ για το πρώτο πρωτάθλημα από το 1985 και το τρίτο συνολικά.

Αυτό, χωρίς αμφιβολία, είναι το αποτέλεσμα προσπάθειας και σκληρής δουλειάς και όσοι συμμετείχαν σε αυτή μπορούν να είναι υπερήφανοι γι’ αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μοιράσετε τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όλο το τεχνικό και ιατρικό τιμ, καθώς και τους οπαδούς. Τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να δουλεύουν με αποφασιστικότητα και κίνητρο.

Εκ μέρους της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας, παίρνω την ευκαιρία να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ και την ομοσπονδία σας για την προσπάθεια διάδοσης του θετικού μηνύματος του ποδοσφαίρου και την προώθηση αυτού του όμορφου παιχνιδιού που μας ενώνει όλους.

Ανυπομονώ να σας δω ξανά,

Τζιάνι Ινφαντίνο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ