Skip to main content

Συνεχίζει προπονήσεις μέχρι νεωτέρας ο ΠΑΟΚ – Κανονικά ο Βαρέλα (vid)

Το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα παρθούν στο αποψινό ΔΣ της Super League αναφορικά με τα play-off.

Τις προπονήσεις συνεχίζει κανονικά το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, εν αναμονή της επικύρωσης της απόφασης για την αναβολή των play-off της Super League (σ.σ η ομάδα κανονικά θα υποδέχονταν τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή και ώρα 19:30 στην Τούμπα για την πρεμιέρα) εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά, ο Άμπελ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία με τους παίκτες πάνω στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, με την «ασπρόμαυρη» προπόνηση στο μεγαλύτερο μέρος της να είναι επικεντρωμένη στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε ατομικό. Από τη μεριά τους οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα παρθούν στο αποψινό ΔΣ της Super League.