Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020
x

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ αποτελούμενη από 40 άνδρες, παρά το σκοτάδι και τις αντίξοες συνθήκες, πραγματοποιούν έρευνες.

Συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες για εντοπισμό των τεσσάρων ανθρώπων που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου, στη Μεσαρά.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ αποτελούμενη από 40 άνδρες, παρά το σκοτάδι και τις αντίξοες συνθήκες, πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των εκβολών του Γεροπόταμου κοντά στο Τυμπάκι, όπου χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε εξάρτημα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η οικογένεια.

Στις έρευνες λαμβάνουν μέρος η Αστυνομία και το Λιμενικό, συνδράμουν Εθελοντές διασώστες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, πτήσεις πάνω από το σημείο έκανε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην επιχείρηση χρησιμοποιείται και βάρκα αλλά και drone της ΕΜΑΚ, ενώ σήμερα δύτες πρόκειται να βουτήξουν εντείνοντας τις έρευνες και κάτω από το νερό.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ