Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μεταξύ άλλων, έχουν πραγματοποιηθεί οι εργασίες στο τμήμα από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά και σήμερα συνεχίζονται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ολοκληρώνονται σταδιακά οι παρεμβάσεις συντήρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε κομβικούς οδικούς άξονες του εθνικού οδικού δικτύου.

Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, βάσει προγραμματισμού υλοποιούν εκτεταμένες παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, διαγραμμίσεων, αποκατάστασης διαχωριστικών στηθαίων ασφαλείας κ.ά., κυρίως σε τρεις δρόμους αυτό το καλοκαίρι.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες εργασίες στο τμήμα από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά και συνεχίζονται από σήμερα στην αντίθετη κατεύθυνση (προς Θεσσαλονίκη), παρά τους περιορισμούς, καθώς τα συνεργεία απαγορεύεται λόγω θερινής τουριστικής περιόδου να εργάζονται Δευτέρα και Παρασκευή. Σύμφωνα με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι παρεμβάσεις έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό άνω του 60% στο συγκεκριμένο δρόμο.

Επίσης, εργασίες εκτελούνται στο οδικό δίκτυο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Αρναία, κυρίως στο ορεινό τμήμα, όπου έχουν καταγραφεί και τα σημαντικότερα και πιο επείγοντα ζητήματα.
Συνεργεία βρίσκονται και θα συνεχίσουν να εργάζονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Σε πρώτη φάση συντηρείται το τμήμα Θεσσαλονίκη – Χαλκηδόνα και το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθούν οι εργασίες στο σύνολο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Παράλληλα, ανάλογο πρόγραμμα συντηρήσεων υλοποιείται σε όλες τις επαρχιακές οδούς της Θεσσαλονίκης, με τα συνεργεία να δίνουν έμφαση στην αποκατάσταση των προβλημάτων στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, που αποτελεί και βασικό οδικό άξονα σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις παραλίες του Δήμου Βόλβης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ