Skip to main content

Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, φέρεται να συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 28χρονης συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται το reader.gr, ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 28χρονης συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Ακολούθως, η συμβία του 29χρονου κεντρικού αμυντικού των «ερυθρόλευκων» φέρεται να ανασκεύασε, ωστόσο, είχαν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες και προχώρησε κανονικά η σύλληψή του.

Η καταγγελία έγινε το βράδυ της Δευτέρας από την 28χρονη ομοεθνή του Πορτογάλου διεθνούς άσου, η οποία κάλεσε την Αμεση Δράση ύστερα από τον καυγά που είχε με τον Σεμέδο. Κατά πληροφορίες που επικαλείται το reader.gr, η κοπέλα είπε στις Αρχές ότι έφερε τραύματα στην κλείδα και διάφορες άλλες αμυχές. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν οδήγησαν την 28χρονη στο οικείο ΑΤ της συνοικίας των Νοτίων Προαστίων όπου διαμένει με τον Σεμέδο κι εκεί προχώρησε στην καταγγελία. Κατόπιν ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: reader.gr