Skip to main content

Συνήλθε και νιώθει καλύτερα ο Σχίζας - Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (φωτο)

Ο Σταύρος Σχίζας «πάγωσε» τους ανθρώπους του Δικεφάλου με τον σοβαρό τραυματισμό του στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με τη Ντιζόν - Τι λέει η ΚΑΕ

Κλινήρης, αλλά καλά στην υγεία του, παραμένει ο άσος του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σχίζας, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό χθες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τη Ντιζόν στο Παλατάκι, στο πλαίσιο των ομίλων του Basket Champions League.

Ο Σχίζας μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ενημερώνει το πρωί της Πέμπτης, ότι ο αθλητής του Δικεφάλου είναι καλύτερα στην υγεία του, συνοδεία μίας φωτογραφίας όπου ο αθλητής εμφανίζεται χαμογελαστός.

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων», μάλιστα, μετέφεραν τις ευχαριστίες του Σταύρου Σχίζα, για το ενδιαφέρον και τις ευχές που έστειλαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και όλος ο κόσμος του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, για όλους μας, αλλά πρωτίστως για τον Σταύρο και τους δικούς του ανθρώπους. Ο Σταύρος είναι όμως πολύ δυνατός και σήμερα το πρωί είναι καλύτερα. Ταλαιπωρημένος, αλλά με χαμόγελο και αισιόδοξος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές».