Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αντιμετωπίζουν την έλλειψη υλικών προστασίας, κάτι που «δεν αντιμετωπίστηκε ούτε και στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης»

Αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πυλαίας-Χορτιάτη επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη το μηχανοστάσιο του δήμου, στο πλαίσιο της συνέχισης των ενημερωτικών περιοδειών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με σκοπό την επικοινωνία με τους πολίτες.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με το Σωματείο Εργαζομένων στον δήμο και ενημερώθηκαν «για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ένα από αυτά, είναι η έλλειψη υλικών προστασίας, κάτι που δεν αντιμετωπίστηκε ούτε και στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης.

Στην ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται πως σύμφωνα με τους εργαζόμενους, «ο δήμαρχος και η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου αδιαφορούν για τις συνθήκες που υπάρχουν στους χώρους εργασίας, συνθήκες που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι χαρακτήρισαν ως άθλιες».

«Ως αποτέλεσμα αυτής της αδιαφορίας ήταν το να αναγκαστούν οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε αγωγές κατά του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο συντονιστής της Ο.Μ. Πυλαίας-Χορτιάτη και πρώην διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, Στρατής Πλωμαρίτης, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Β΄  Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Γιάγκος, η δημοτική σύμβουλος, Γεωργία Βουλγαρίδου, ο κοινοτικός σύμβουλος, Αντώνης Τερζής και το μέλος της Ο.Μ., Ανδρέας Τσατσάιας.


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ