Skip to main content

Σισέ: Να δείξουμε ότι είμαστε ο Ολυμπιακός (video)

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος, θα ωριμάσω στο Champions League», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σενεγαλέζος στόπερ των «ερυθρολεύκων».

Έτοιμος για την αυριανή πρόκληση της Τότεναμ δήλωσε πως είναι ο Παπέ Σισέ εκφράζοντας την πίστη του πως ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ώστε να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο Σενεγαλέζος στόπερ των «ερυθρολεύκων»:

-Για το πώς νιώθει που θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο Champions League: «Είναι αλήθεια ότι την πρώτη μου χρονιά δεν ήμουν στην λίστα του Champions League αλλά έπαιξα στο Europa League. Έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Θα παίξουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση, είμαι έτοιμος για την διοργάνωση φέτος και ο κόουτς με εμπιστεύεται. Είμαι περήφανος και θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του κόουτς».

-Για το ματς με την Τότεναμ και την πίεση που θα δεχτεί ο Ολυμπιακός: «Όπως είπα είμαι χαρούμενος και περήφανος. Κάνω άλλο ένα μικρό βήμα στην καριέρα μου. Θα ωριμάσω σε αυτή την διοργάνωση. Είμαι χαρούμενος γιατί φαίνεται πως έχω κάνει καλή δουλειά. Η πίεση πάντα λειτουργεί θετικά για εμένα».

-Για το πώς βλέπει μαζί με τους συμπαίκτες του το ματς: «Για μερικούς παίκτες είναι νέα διοργάνωση γιατί είμαστε νέοι και έχουμε κίνητρο. Οι συμπαίκτες μου και εγώ είμαστε έτοιμοι και θα δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και αξίζουμε το ότι βρισκόμασταν εδώ. Δεν προκριθήκαμε εύκολα και ανυπομονούμε να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα, πως είμαστε ο Ολυμπιακός».

-Για το τέλος έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο: «Ο κόσμος ξέρει καλύτερα από εμάς τι σημαίνει Champions League. Τους θέλουμε μαζί μας από το πρώτο λεπτό, να γεμίσουν το γήπεδο. Ξέρουμε ότι θα είναι μαζί μας και σαν μια οικογένεια θα παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα και δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα καταφέρνουμε».