Skip to main content

Σύσκεψη στον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα μετά την εκλογική πανωλεθρία

Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ευρεία συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Κεντρικής Επιτροπής και του Συντονιστικού.

Βαρύ είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την βαριά ήττα στις ευρωεκλογές με τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη της Κουμουνδούρου να σκέφτονται την επόμενη μέρα, ενόψει των πρόωρων εκλογών που ανακοίνωσε πως θα ζητήσει ο πρωθυπουργός μετά τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ευρεία συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Κεντρικής Επιτροπής και του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας, προκειμένου να εκτιμηθεί η εκλογική ήττα του κυβερνώντος κόμματος και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα προς τις εθνικές κάλπες. Στη νέα ευρεία σύσκεψη ο πρωθυπουργός, ο οποίος ανακοίνωσε χθες την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία.

Υπενθυμίζεται πως η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός για το δείπνο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη.