Skip to main content

Σύζυγος Βαρέλα: Όλα άλλαξαν όταν το συζητήσαμε με τα παιδιά

Δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τονίζοντας ότι η απόφαση ελήφθη την τελευταία στιγμή, από όλη την οικογένεια

Στη μεγάλη ανατροπή στο σίριαλ παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στο PAOK24.com η σύζυγος του κεντρικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, Αντρέια.

Η κα. Βαρέλα δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, επαναλαμβάνοντας ότι η μεγάλη απόφαση πάρθηκε, μετά τη συζήτηση όλης της οικογένειας, την τελευταία ημέρα παραμονής της στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, αφού όλα τελείωσαν θετικά! Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς αυτό το διάστημα και το να φύγουμε από τον ΠΑΟΚ. Την τελευταία -κυριολεκτικά- ημέρα της παρουσίας μας στην πόλη, έγινε μία κουβέντα με τα παιδιά και συζητήσαμε ξανά τις αποφάσεις που πήραμε», είπε αρχικά.

«Ευτυχώς, όλα άλλαξαν για το καλό όλων και είμαστε πραγματικά όλοι μας πολύ χαρούμενοι. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη του και όλα τα μηνύματα που πήραμε», κατέληξε η ίδια.