Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με τον Παύλο Μαρινάκη συναντήθηκε στην Αθήνα ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη συναντήθηκε στην Αθήνα ο καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές Διαμαντής Γκολιδάκης. Ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Γκολιδάκης συζήτησαν για τα θέματα που αφορούν και απασχολούν τους νέους όλης της χώρας, τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, ζητήματα της Θεσσαλονίκης αλλά και τις επικείμενες συνεδριακές διαδικασίες της Ν.Δ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γκολιδάκης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση θέτει τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο, χαράσσοντας και υλοποιώντας συγκεκριμένες πολιτικές για εκείνους, κάνοντας πράξη τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της 85ης ΔΕΘ. Ο Παύλος Μαρινάκης, ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, έχει καταφέρει, οργώνοντας την Ελλάδα και επικοινωνώντας με τους νέους – και όχι μόνο- να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον τους για την πολιτική σε μια εποχή, όπου δυστυχώς η πολιτική και οι πολιτικοί αμφισβητούνται από μία μερίδα του κόσμου. Αυτό φαίνεται να αντιστρέφεται και στη Νέα Δημοκρατία, είμαστε υπερήφανοι που ενεργούμε ώστε  οι νέοι άνθρωποι να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που τους αρμόζει σε μια Ελλάδα που αλλάζει καθημερινά προς το καλύτερο και η ΟΝΝΕΔ είναι η πιο τρανή απόδειξη πως οι ίδιοι νέοι διεκδικούν αυτό το ρόλο μέσα από τις συνεχείς δράσεις και παρεμβάσεις τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ