Skip to main content

Σκαρλάτος:Αναζητούμε πόρους για λύσεις στα προβλήματα του Ωραιοκάστρου

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΑΝ.Α.Σ.Α» με επικεφαλής τον Παντελή Σκαρλάτο.

Τον δημαρχιακό θώκο Ωραιοκάστρου διεκδικεί ο επιχειρηματίας Παντελής Σκαρλάτος, ο οποίος κατεβαίνει πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον συνδυασμό «ΑΝ.Α.Σ.Α» (Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης) .

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού, στις προτεραιότητες του οποίου είναι μεταξύ άλλων η καθαριότητα, το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα και τα έργα.

«Θα επιδιώξουμε αλλαγή κουλτούρας στον δήμο, η αλλαγή φιλοσοφίας, πρέπει να δούμε τα πράγματα αλλιώς. Αυτό που εξετάζουμε είναι από πού θα δημιουργήσουμε νέα έσοδα, γιατί οι ανάγκες του δήμου είναι τεράστιες και θέλουμε σε μια τετραετία να καλύψουμε τις ανάγκες των δημοτών μας», ανέφερε ο κ. Σκαρλάτος, σημειώνοντας πως ήδη η παράταξή του επεξεργάζεται πλάνο για την εξεύρεση χρημάτων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του, τόνισε ότι πυλώνας του είναι η σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Ο κ. Σκαρλάτος, ασκώντας κριτική στη διοίκηση του δήμου, μίλησε για αδυναμία να βρει λύσεις στα προβλήματα του δήμου.  

Ήδη, όπως δήλωσε σήμερα συνάντηση με δημοσιογράφος ο κ. Σκαρλάτος, έχει κλείσει το 70% του ψηφοδελτίου του, το οποίο απαρτίζουν στην πλειοψηφία τους νέα πρόσωπα, δικηγόροι, γιατροί, οικονομολόγοι.

«Δεν εξετάζουμε την κομματική προέλευση των υποψηφίων μας, αρκεί να μην είναι των άκρων», σημείωσε.