Skip to main content

Σκόνταψε η Εθνική-Λευκή ισοπαλία με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ

Οι Έλληνες διεθνείς δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί σε λευκή ισοπαλία.

Κακό αποτέλεσμα έφερε απόψε η Εθνική Ελλάδος καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Κοσόβου στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Η Εθνική είχε την ευκαιρία να πάρει νωρίς το προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε ο Λημνιός στο 18’, ωστόσο ο Μπακασέτας δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Κοσοβάρων, πετώντας μια σημαντική ευκαιρία στα σκουπίδια.

Στο 29’ ο Παυλίδης σκόραρε μετά από τακουνάκι του Τζαβέλλα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε επειδή ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πάρουν προβάδισμα, αφού στο 46’ ο Βλαχοδήμος έκοψε τον Καστράτι, ενώ στο 52’ ο Χατζηδιάκος έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Πασαράδα.

Στο 73’ Ο Φαν Σχιπ πέρασε στο ματς Πέλκα και Φορτούνη θέλοντας να φρεσκάρει την επίθεση, ωστόσο παρά την πίεση δεν δημιουργήθηκε κάποια σημαντική απειλή για την εστία του Κοσόβου.

Με την ισοπαλία η Ελλάδα έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από τη Σλοβενία που νίκησε εύκολα τη Μολδαβία στον άλλο αγώνα του γκρουπ.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Τζον φαν’τ  Σιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (85’ Λαμπρόπουλος), Σβάρνας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα (62’ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης, Λημνιός (73’ Πέλκας), Μάνταλος (62’ Φούντας), Μπακασέτας (73’ Φορτούνης), Παυλίδης.

Κόσοβο (Μπερνάρντ Χαλάντες): Μούριτς, Βοϊβόντα, Πατσαράντα, Ντρέσεβιτς, Αλιτί, Λοσάι (34’ Ρασκάι), Σάλα, Καστράτι, Χαντεργιονάι, Σελίνα (63’ Χασάνι), Κολόλι (80’ Ρασάνι).