Skip to main content

Σοβαρά αδικήματα διαπράχθηκαν με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά

Στο Κιλκίς συνελήφθησαν δυο ανήλικοι που κατηγορούνται για εμπρησμό, καθώς και άλλοι δύο για κλοπή και ναρκωτικά στο Παλαιό Φάληρο.
Ανησυχία προκαλεί η αύξηση των κρουσμάτων παιδικής παραβατικότητας καθώς το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για κλοπές, εμπρησμούς και ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα στο Κιλκίς, συνελήφθησαν δύο ανήλικοι, ηλικίας 8 και 10 ετών, για εμπρησμό. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι ανήλικοι πυρπόλησαν ένα μηχανάκι και το τελευταίο διάστημα σχεδόν σε καθημερινή βάση διέπρατταν παρόμοια αδικήματα.

Στην αστυνομία οδηγήθηκαν και οι γονείς των δύο παιδιών και σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Αρκετές μηνύσεις έχουν υποβληθεί από καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής. Οι ανήλικοι και η μητέρα αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο πατέρας κρατείται από τους αστυνομικούς.

Στο Παλαιό Φάληρο,  οι πρωταγωνιστές ήταν δύο ανήλικοι 15 και 16 ετών, ελληνικής υπηκόοτητας που συνελήφθησαν για κλοπή και ναρκωτικά. Οι ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας Ζ της Άμεσης Δράσης λίγη ώρα αφότου είχαν κλέψει μοτοσικλέτα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 12,47 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα ανηλίκων.

Χριστίνα Καραμανίδου