Skip to main content

Σοφιανός: Ο Γιάννης Οικονόμου γνώριζε για τις ναζιστικές συμμορίες στη Ντιναμό Ζάγκρεπ

«Tο ΚΚΕ δεν συνηθίζει να ζητά παραιτήσεις, όμως εδώ τα πράγματα είναι εξόφθαλμα», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας

«Είναι δεδομένες οι ευθύνες της κυβέρνησης και γίνονται μεγαλύτερες όσο προσπαθεί να τις κουκουλώσει» τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ.

«Ήταν μια οργανωμένη μετακίνηση και επίθεση μιας εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας, που λατρεύει το τάγμα Αζόφ του Ζελένσκι, και όχι ένα επεισόδιο οπαδικής βίας», σημείωσε ο Νίκος Σοφιανός και πρόσθεσε ότι «οι δολοφονίες έχουν και πολιτική χροιά». 

Ανέφερε ότι «η αστυνομία, άρα και η κυβέρνηση, ήξεραν και είχαν ενημερωθεί, ενώ ο αρμόδιος υπουργός Γ. Οικονόμου -επειδή, ξέρετε, το ΚΚΕ δεν συνηθίζει να ζητά παραιτήσεις, όμως εδώ τα πράγματα είναι εξόφθαλμα- που πριν ήταν υφυπουργός Αθλητισμού γνώριζε για τις ναζιστικές συμμορίες στην Ντιναμό Ζάγκρεπ».

Υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση είναι ικανότατη στο να στέλνει κλούβες των ΜΑΤ για να γίνονται εξώσεις και να φυλάνε τις λαμαρίνες του Μπακογιάννη στο πάρκο Δρακόπουλου και ανίκανη στο να σταματήσει τη συμμορία των ναζιστών και προσπαθεί να στρέψει τη συζήτηση και τις ευθύνες στα περί οπαδικής σύγκρουσης».