Skip to main content

Σοκ στη Κατερίνη: 30χρονος βίασε 11χρονη - «Με πείραξε»

Ο άνδρας, υπήκοος Ιράκ έπεισε την μικρή να τον ακολουθήσει και στη συνέχεια την πήγε σε ένα διαμέρισμα όπου και τη βίασε.

Μια νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης και συγκεκριμένα μιας μαθήτριας 11,5 ετών από την Κατερίνη έρχεται να προστεθεί στον ορυμαγδό καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Όπως ανέφερε η μητέρα του παιδιού σε εκπομπή της TV100, όλα συνέβησαν στις 9 του περασμένου Αυγούστου, όπου η μικρή έπαιζε με μια φίλη της στο κέντρο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, ένας άνδρας 30 ετών, υπήκοος Ιράκ, προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει.

Η μικρή ακολούθησε τον άνδρα ο οποίος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Η φίλη του κοριτσιού ανησυχώντας για το τι συνέβη ενημέρωση τη μητέρα της που ήταν μαζί τους στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και η Αστυνομία, προκαλώντας κινητοποίηση με αποτέλεσμα να εντοπιστεί η 11χρονη μαζί με τον 30χρονο σε πεζόδρομο της πόλης, συλλαμβάνοντας τον αλλοδαπό.

Με τη συνδρομή παιδοψυχολόγου, η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε».

Μετά από ιατροδικαστική εξέταση, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί βιάστηκε.

Το παιδί νοσηλεύτηκε στην παιδοψυχιατρική κλινική του Παπανικολάου για ένα δεκαήμερο ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.