Skip to main content

Σοκ στο Αγρίνιο: 25χρονη εισέβαλε σε σχολική τάξη και χτύπησε μαθήτρια

Η μαθήτρια η οποία τραυματίστηκε από το περιστατικό, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της πόλης για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα

Περιστατικό αδιανόητης αγριότητας σημειώθηκε στο Αγρίνιο, όταν 25χρονη μπούκαρε σε σχολική τάξη στο Γυμνάσιο - Λύκειο Εμπεσού και χτύπησε με μια καρέκλα μαθήτρια της τρίτης τάξης.

Όπως αναφέρει το e-maistros.gr η 25χρονη εισέβαλε στην αίθουσα της Γ΄ Γυμνασίου, όπου είναι μαθητής ο αδελφός της, και άρχισε να προκαλεί αναστάτωση.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο το τι προκάλεσε την οργή της κοπέλας, ωστόσο ο τοπικός ιστότοπος αναφέρει ότι η μαθήτρια που δέχτηκε το χτύπημα φέρεται να κορόιδευε τον αδερφό της.

Η μαθήτρια η οποία τραυματίστηκε από το περιστατικό, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές του ΑΤ Εμπεσού κατάφεραν να συλλάβουν την 25χρονη λίγη ώρα μετά το επεισόδιο.

Απομένει να διερευνηθούν τα ακριβή κίνητρα και οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτήν την ανησυχητική επίθεση σε σχολικό περιβάλλον.