Skip to main content

Σοκ στον Πειραιά: Νεκρός 18χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο

Ο 18χρονος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το μαγαζί, απ'όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Πειραιά που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 18χρονος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, στις 04:40 το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση να μεταβεί σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά. Εκεί βρήκε έναν νεαρό άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον 18χρονο να είναι σε αυτή την κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ωστόσο λίγη ώρα αργότερα το νοσοκομείο ενημέρωσε τις αρχές πως ο νεαρός κατέληξε.

Η Ελληνική Αστυνομία έκανε επιτόπια έρευνα στο σημείο όπου παρελήφθη ο 18χρονος στο νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά όπου και εντοπίστηκαν δύο άνδρες, ο ένας γεννηθείς το 1987 και ο άλλος το 1992 να φέρουν όπλα.

Διαβάστε σχετικά: Θάνατος 18χρονου στον Πειραιά: Δύο συλλήψεις μετά από έλεγχο στο μαγαζί - Όπλο κλεμμένο από την ΕΛΑΣ είχε ο ένας

Πλέον η σορός του 18χρονου αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: protothema.gr