Skip to main content

Βίντεο και φωτογραφίες μελών της Greek Mafia με όπλα (video)

29χρονος Γεωργιανός είχε φωτογραφηθεί με ένα τατουάζ στον λαιμό που ανέγραφε τη λέξη «criminal»

Να δείξουν πόσο αδίστακτοι είναι φρόντιζαν μέσω αναρτήσεών τους στα κοινωνικά δίκτυα μέλη της ελληνικής μαφίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, χαρακτηριστικό είναι ότι ένας από τους καταζητούμενους με διεθνές ένταλμα σύλληψης, ο 29χρονος Γεωργιανός είχε φωτογραφηθεί με ένα τατουάζ στον λαιμό που ανέγραφε τη λέξη «criminal» (εγκληματίας).

Πρόκειται για το άτομο που φέρεται να είχε εμπλοκή στις εμπρηστικές επιθέσεις στο εργοστάσιο αλλά και στον αποθηκευτικό χώρο του Σκαφτούρου, ενώ έχει πλούσιο παρελθόν στην Κύπρο για ναρκωτικά, εκβιασμούς, διαρρήξεις και κλοπές, καθώς και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ένα άλλο μέλος της συμμορίας που μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να κατηγορηθεί από τις αρχές και για εμπόριο όπλων, ενώ είναι φυλακισμένο στο Μαυροβούνιο, αφού όταν έγινε έλεγχος στο όχημά τους από τις αρχές της βαλκανικής χώρας βρέθηκαν βαριά όπλα και εκρηκτικά.

Το συγκεκριμένο άτομο είχε αναρτήσει βίντεο στα social media όπου βρίσκεται σε τοποθεσία, την οποία δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ποια είναι οι ελληνικές αρχές, και στοχεύει πυροβολώντας με μακρύκανο όπλο.

Σύμφωνα με τις αρχές οι εγκληματίες χρησιμοποιούσαν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις για να δείξουν πόσο αδίστακτοι είναι στους αντιπάλους τους.