Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ: ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΑΡΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ

Ο Ελληνοσλοβένος κόουτς μίλησε για την κατάσταση στον «Αυτοκράτορα» και την πρόταση από τον Χάρη Παπαγεωργίου για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.

Τη σιγουριά του πως ο Άρης δεν πρόκειται να υποβιβαστεί εξέφρασε ο Λευτέρης Σούμποτιτς μιλώντας στον ρ/σ «Arena» τόσο για την κατάσταση που επικρατεί στον «Αυτοκράτορα» όσο και για την πρόταση που δέχθηκε από τον Χάρη Παπαγεωργίου για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ελληνοσλοβένος κόουτς:

Για το γεγονός ότι είναι φαβορί για να αναλάβει τον Άρη: «Μιλήσαμε με τον Χάρη τον Παπαγεωργίου, είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ και τον άκουσα αυτά που μου είπε. Μου είπε πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, το κατάλαβα κατευθείαν. Θα ξαναμιλήσουμε για να δούμε αν θα συνεργαστούμε».

Για το αν πιστεύει, πως μπορεί να σωθεί ο Άρης: «Τον Δεκέμβριο, δεν έχει πέσει καμία ομάδα και καμία ομάδα δεν έχει πάρει πρωτάθλημα. Η φράση, ότι θα πέσει ο Άρης, δεν χωράει σε αυτή την ομάδα. Ο Άρης είναι ο Θεός του Πολέμου, έχει τεράστια ιστορία και δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει η ομάδα. Δεν μπορεί να πέσει. Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν ευθύνες. Ήταν κρίσιμο ματς αυτό χθες με τον Πανιώνιο και δεν είχαν το απαραίτητο πάθος, αν και το γήπεδο ήταν γεμάτο και βοηθούσε την ομάδα. Δεν γυάλιζε το μάτι των παικτών. Δεν ήταν πεινασμένοι όσο έπρεπε, ή όσο ήταν με το Περιστέρι. Είμαι σίγουρος, ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πέσει, γιατί έχει καλό υλικό».

Για πότε θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του: «Μέσα στη μέρα, είπαμε πως θα ξαναμιλήσουμε με τον Χάρη (Παπαγεωργίου) για να δούμε αν θα συμφωνήσουμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ