Skip to main content

Σοβαρά επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ με τη γαλλική αστυνομία - Χημικά μέσα σε ξενοδοχείο (vid)

Οι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ να βγουν από το ξενοδοχείο που διέμεναν αποσκοπώντας στην αποφυγή πιθανών επεισοδίων.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινά η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία, αφού μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο όπου φίλοι του Δικεφάλου δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους και σήμερα η ατμόσφαιρα στη γαλλική πόλη θυμίζει μπαρούτι.

Ήδη ομάδες οπαδών των Μαρσεγιέζων πραγματοποιούν περιπολίες στην πόλη προς αναζήτηση οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ όπως φαίνεται σε video που αναρτήθηκε στο twitter, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ εκδρομέων των ασπρόμαυρων και δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας.

Έχοντας πιθανόν πληροφορίες περί παρουσίας οπαδών των γηπεδούχων στην περιοχή, οι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν οπαδούς του ΠΑΟΚ να βγουν από το ξενοδοχείο που διέμεναν αποσκοπώντας στην αποφυγή πιθανών επεισοδίων.

Το μπλόκο των αστυνομικών έφερε αντίδραση από τους Θεσσαλονικείς με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη, όπου οι Γάλλοι αστυνομικοί δεν δίστασαν να πετάξουν χημικά ακόμα και μέσα στο ξενοδοχείο.