Skip to main content

Σπάρτη: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας πρώην bodybuilder από τον σύζυγό της

Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού, μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο της πόλης της Λακωνίας

Νέο σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τη Σπάρτη.

Θύμα στο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας μια γυναίκα, πρώην αθλήτρια του bodybuilding, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στην Σπάρτη και περιγράφει στο MEGA την φρίκη που έζησε.

«Με τη λογομαχία το ένα φέρνει το άλλο, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Έτσι συμβαίνει σε κάθε σπίτι καθημερινά. Το θέμα είναι ότι ξέφυγε η κατάσταση καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός μου σηκώθηκε πάνω, με έπιασε πάνω από τα μαλλιά, είχα κοτσίδα, με έριξε κάτω και άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα».

Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού, μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο της Σπάρτης.

«Ήθελε να πάει να δουλέψει σε ένα βραδινό μπαρ για έξτρα εισόδημα, κάτι που εμένα με έβρισκε πολύ αντίθετη σε αυτό. ‘’Και να σου πω και κάτι; Βαρέθηκα ρε ‘συ (Α…)’’ του λέω, ‘’Πραγματικά θέλω να χωρίσουμε’’. Με χτυπούσε με μένος. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά αυτό, κάτι που δεν έχει ξανακάνει… Έχει ξανά απλώσει χέρι μεν, μέχρι ένα σημείο».

Λόγω των βάναυσων χτυπημάτων από τον σύζυγό της, η πρώην αθλήτρια του bodybulding υπέστη διάσειση και απώλεια μνήμης.