Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΠΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΣ: ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

Η συνεννόηση κι ο σεβασμός των θεσμικών αποφάσεων θα διευκολύνουν στην ολοκλήρωση του έργου, υπογράμμισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να μην διαιωνιστεί αυτή η αντιπαράθεση, γιατί αυτό που ζήσαμε στην πόλη είναι ότι όποιος θέλει να κάνει καριέρα χρησιμοποιεί το Μετρό και τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το έργο για να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομά του. Η συνεννόηση κι ο σεβασμός των θεσμικών αποφάσεων θα διευκολύνουν στην ολοκλήρωση του έργου» επισήμανε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, μετά και την προ ημερών απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) για τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου.

Προσερχόμενη σε χριστουγεννιάτικη συναυλία που οργάνωσε η ίδια, με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στον Κινηματογράφο «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης, η κ. Σπυράκη πρόσθεσε, σχολιάζοντας το ίδιο θέμα:

«Ήμουν παιδί όταν περνούσα πάνω από την αποκαλούμενη “τρύπα του Κούβελα”, ήρθα ως ευρωβουλευτής να επιθεωρήσω ένα έργο που εξακολουθούσε να είναι τρύπα και τώρα ακόμη περιμένω, στη δεύτερη θητεία μου ως ευρωβουλευτής, να ολοκληρωθεί ένα έργο που το οφείλουμε στους πολίτες και στην πόλη μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ