Skip to main content

Σπυρίδης (Άρης): Νίκη για να διατηρηθούμε στο κυνήγι της πρόκρισης

«Η κούραση είναι σημαντικός παράγοντας αλλά θα πρέπει να αντιδράσουμε προκειμένου να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης», είπε ο βοηθός του Β.Αγγέλου.

Τη νίκη που θα διατηρήσει τον Άρη στο κυνήγι της πρόκρισης θα ψάξει αύριο η ομάδα στη Φινλανδία εναντίον της Κατάγια (18:30) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Σπυρίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου:

«Κομβικό σημείο για τη συνέχεια της πορείας μας στο FIBA Europe Cup, είναι o αγώνας με την Κατάγια. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας διατηρήσει στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα ένας εναντίον ενός, ένας τομέας, στον οποίο στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε τους περισσότερους πόντους.

Επίσης, θα πρέπει να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε στο γήπεδο μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε εύκολους ποντους. Μας περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι για τη Φινλανδία. Σίγουρα η κούραση είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε, προκειμένου να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης».