Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019
x

ΣΠΟΥΔΑΙΟ DEAL ΓΙΑ SANI RESORT: Ο ΝΑΔΑΛ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!

Η μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2019 μια σπουδαία αθλητική συνεργασία - Τι δήλωσε στη Voria.gr ο Σταύρος Ανδρεάδης

Μια μεγάλη αθλητική συνεργασία με τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ ετοιμάζεται να ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2019 το Sani Resort στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, το Sani συμφώνησε με τον κορυφαίο Ισπανό τενίστα για την υλοποίηση ενός project της «Rafael Nadal Tennis Academy by Movistart» με τους πελάτες του να είναι πλέον σε θέση ώστε να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας προπόνηση σε ένα από τα 8 χωμάτινα courts της ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

Το «Rafael Nadal Tennis Center» αναμένεται να λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις της μονάδας στην Κασσάνδρα και οι επικεφαλής του Sani προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίσημη έναρξη της ακαδημίας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη Voria.gr ο Σταύρος Ανδρεάδης, η συγκεκριμένη συνεργασία «είναι πολύ σημαντική και αισθανόμαστε πολύ περήφανοι καθώς έτσι αναβαθμίζεται το προϊόν, η εγκατάστασή μας αλλά και γενικότερα η Χαλκιδική».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ένας εκ των δύο ισχυρών ανδρών του Sani αυτή θα είναι η πρώτη «Rafael Nadal Tennis Academy» αλλά και το πρώτο «Rafael Nadal Tennis Club» εκτός της Μαγιόρκα, γενέτειρας του Ίβηρα αθλητή.

Τέλος, αναφορικά με τα λειτουργικά ζητήματα του νέου εγχειρήματος που αναβαθμίζει αθλητικά και όχι μόνο την ξενοδοχειακή μονάδα, ο κ. Ανδρεάδης υπογράμμισε πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, διαδικασία ανακατασκευής των δύο υπαρχόντων γηπέδων ενώ θα δημιουργηθούν ακόμη έξι τα οποία μάλιστα θα είναι φωτιζόμενα δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία άθλησης στους πελάτες του resort.

Από τη μεριά του, ο θρύλος του Roland Garros δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα τη λειτουργία του ''Rafa Nadal Tennis Centre'' στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης της ακαδημίας.

Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη, ειδικά για τους φίλους του τένις, που θα ήθελα να προσκαλέσω να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις από τον Απρίλιο».

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση του Sani αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στο νέο Rafa Nadal Tennis Centre στο Sani Resort προσφέρονται προγράμματα τένις για κάθε ηλικία και επίπεδο, τα οποία απευθύνονται σε πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και στους κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. Κάθε πρόγραμμα προπόνησης στο Rafa Nadal Tennis Centre είναι εξατομικευμένο, σχεδιάζεται με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές και προσφέρεται από κορυφαίους πιστοποιημένους προπονητές από τη Rafa Nadal Academy. Τα προγράμματα βασίζονται σε μια μοναδική προπονητική μέθοδο που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε αθλητή, με στόχο την ανάδειξη των δυνατών σημείων και παράλληλα τη βελτίωση των αδυναμιών των παικτών.

Το Rafa Nadal Tennis Centre θα ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2019 για να υποδεχθεί παίκτες, οικογένειες και φίλους του αθλήματος από ολόκληρο τον κόσμο.

-8 χωμάτινα γήπεδα τένις (clay courts)

-Υπαίθριο lounge

-Περίοδος λειτουργίας: Απρίλιος – Οκτώβριος

-Ώρες λειτουργίας: 08:00 – 22:00

-Κρατήσεις: μέσω της ιστοσελίδας του Sani Resort, της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στην Υποδοχή των ξενοδοχείων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ