Skip to main content

Σπουδαίο ταλέντο από την Κροατία φέρεται να χτυπάει ΠΑΟΚ (vid)

Για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου, τον Λούκα Ιβάνουσεκ, κάνουν λόγο σήμερα τα ξένα ΜΜΕ

Το «κόλπο γκρόσο» με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου, τον Λούκα Ιβάνουσεκ, θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της βαλκανικής χώρας.

Ο 20χρονος επιτελικός μέσος (σ.σ. μπορεί να παίξει και στα πλάγια της επίθεσης) που αγωνίζεται στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ήταν μια... ανάσα από το να βρεθεί στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έκανε “μπάσιμο” για την απόκτηση του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα germanijak.hr.

Ο Λούκα Ιβάνουσεκ, που μετράει δυο συμμετοχές με την εθνική Ανδρών της Κροατίας, είχε φέτος με τη φανέλα της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έξι γκολ και πέντε ασίστ σε 34 συμμετοχές ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της χώρας του.

Παράλληλα όπως σημειώνει το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας, η μεταγραφή του στη Ντιναμό ήταν δεδομένη ωστόσο δέχθηκε κρούση από τον Δικέφαλο, με την προσφορά του ΠΑΟΚ στην κροατική ομάδα να φτάνει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα: «Η μεταγραφή του Ιβάνουσεκ στη Ντιναμό ήταν… δεδομένη, αλλά οι πρωταθλητές Κροατίας βρήκαν έναν μεγάλο ανταγωνιστή. Ο ατζέντης του 20χρονου μεσοεπιθετικού δέχτηκε κρούση από τον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να προσφέρουν το ποσό των 3.000.000 ευρώ και μεγάλη αύξηση απολαβών στον ίδιο τον παίκτη για να τον δελεάσουν ακόμα περισσότερο. Η διοίκηση της Λοκομοτίβα από την πλευρά της δεν βιάζεται να τον πουλήσει, ελπίζοντας ότι θα πάρει ακόμα μεγαλύτερο ποσό».