Skip to main content

Στα λευκά και τα ορεινά της Χαλκιδικής - Πού χιονίζει (φωτο+vid)

Στα λευκά «ντύνονται» από τις 7 το πρωί οι ορεινές περιοχές του νομού, όπου μέχρι το βράδυ καταγράφονταν θερμοκρασίες άνω των 10 βαθμών Κελσίου!

Χειμωνιάτικο είναι από το πρωί το σκηνικό και στη Χαλκιδική, μετά την απότομη αλλαγή του καιρού και τη ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας τις τελευταίες ώρες.

Στα λευκά «ντύνονται» από τις 7 το πρωί οι ορεινές περιοχές του νομού, όπου μέχρι το βράδυ καταγράφονταν θερμοκρασίες άνω των 10 βαθμών Κελσίου! Συγκεκριμένα, χιονοπτώσεις σημειώνονται πάνω από τα 500 μέτρα, επηρεάζοντας περιοχές όπως ο Ταξιάρχης (670 μ.) αλλά και η Αρναία (600 μ.). Χιονόνερο πέφτει ανά διαστήματα στον Πολύγυρο.

Δείτε βίντεο από τα ορεινά του Χολομώντα:

Τα φαινόμενα στα ορεινά, αλλά και στα ημιορεινά της Χαλκιδικής, αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ώρες, με πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως από το απόγευμα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, ήδη τα εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν βγει στους δρόμους ώστε να μην κλείσουν από τα έντονα φαινόμενα και να μην υπάρξει πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων.

Δείτε φωτογραφίες από τη χιονόπτωση σε Αρναία και Ταξιάρχη:

Πηγή φωτογραφιών: Northmeteo.gr, Meteology