Skip to main content

Στη λίστα υποψηφίων για τον πάγκο της Μπριζ ο Όσκαρ Γκαρθία

Ο Ισπανός τεχνικός, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό, είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο στην Τούμπα, όπου δέχθηκε ένα ρολό από την εξέδρα

H διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ που θα είναι η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του Europa Conference League, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, έχει ήδη ξεκινήσει διεργασίες για το θέμα του προπονητή της από το καλοκαίρι και μετά και φέρεται να έχει στη λίστα με τους υποψήφιους και τον Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Ισπανός τεχνικός, που ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού τη σεζόν 2017-18, αυτή την περίοδο εργάζεται στη Λέουβεν, την οποία και κατάφερε να κρατήσει εκτός των πλέι άουτ του πρωταθλήματος και μακριά από περιπέτειες υποβιβασμού.

Στα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι ενδεχομένως ο Γκαρθία ήδη να έχει δεχθεί και μία προσέγγιση.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τεχνικός είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο στην Τούμπα, όταν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι κι ενώ καθόταν στον πάγκο των Πειραιωτών, δέχθηκε ένα ρολό από την εξέδρα. Ο τραυματισμός του στο χείλος αποτέλεσε την αφορμή για την αναβολή του ντέρμπι και μετέπειτα την τιμωρία του Δικεφάλου.