Skip to main content

Στα μέτρα του ΠΑΟΚ η αγορά του Μίσιτς: Στο 1,8 εκατ. ευρώ η ρήτρα

Για την αγορά του Γιόσιπ Μίσιτς θα κινηθεί ο Δικέφαλος του Βορρά, όπως επιβεβαίωσε ο Γιώργος Σαββίδης σε οπαδό της ομάδας στο Instagram

Στο προσκήνιο βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και το νικητήριο τέρμα κόντρα στον ΟΦΗ, το θέμα της αγοράς του Γιόσιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης μέσος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η ρήτρα που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ.

Αυτό το ποσό θα πρέπει να έχει καλυφθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού πρώτα ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρει με την πλευρά του διεθνούς μέσου.

Όσον αφορά τις αποδοχές του Μίσιτς, ο 25χρονος άσος αμείβεται αυτή τη στιγμή με 400.000 ευρώ από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι καλύπτουν το 70% του συμβολαίου του με τα «λιοντάρια» (που φτάνει τις 700.000).

Ο Γιώργος Σαββίδης, με απάντησή του σε οπαδό της ομάδας, επιβεβαίωσε ότι η διοίκηση θα κάνει προσπάθεια για την αγορά του Μίσιτς, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 12 αγώνες (με 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ) και γενικά δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.