Skip to main content

Στα play-off του CL ο Ολυμπιακός,2-2 με την Πάρτιζαν στον Πειραιά(vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση και στην κλήρωση της Παρασκευής θα μάθουν τον αντίπαλό τους (Καραμπάγκ, Αστάνα, Ριέκα, Μπερ Σεβά ή Σλάβια Πράγας)

Την πρόκριση στα play-off του Champions League πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός παρά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Πάρτιζαν στο γήπεδο «Καραϊσκάκης».

Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν οι Μεχντί Καρσελά (22΄) και Κώστας Φορτούνης (51΄) ενώ για τους πρωταθλητές Σερβίας είχαν ισοφαρίσει προσωρινά ο Σεϊντουμπά Σουμά (33΄) και τελικώς ο Ούρος Τζούρτζεβιτς (84΄).

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδος περιμένουν την κλήρωση της Παρασκευής (13:00, Νyon) όπου θα μάθουν τον αντίπαλό τους στα play-off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που θα είναι μία ομάδα εκ των Αστάνα, Καραμπάγκ, Ριέκα, Χάποελ Μπερ Σεβά και Σλάβια Πράγας.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς (72' Ζντιέλαρ), Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Μαρίν (87' Σιώπης), Καρσελά, Φορτούνης (69' Σεμπά), Μπεν.

Πάρτιζαν (Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς, Γέφτοβιτς, Εβέρτον, Γιάνκοβιτς, Σουμά (64' Πάντιτς), Ταουαμπά, Τζούρτζεβιτς.