Skip to main content

Στα Πολιτικά Δικαστήρια η ΠΑΕ Ηρακλής!

Όπως ενημέρωσε με δηλώσεις του ο Ανδρέας Παντελή η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε σήμερα το πρωί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στα Πολιτικά Δικαστήρια.

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ανδρέας Παντελή, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM100» ενημέρωσε πως οι «κυανόλευκοι» κατέθεσαν σήμερα το πρωί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στα Πολιτικά Δικαστήρια! «Σήμερα καταθέσαμε ασφαλιστικά μέτρα. Είμαι μια σειρά από διάφορα νομικά σημεία τα οποία έχουν καταθέσει οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ. Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Κύριος στόχος είναι να μην πάρει την θέση μας στην Σούπερλίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας του συλλόγου ενώ στην συνέχεια υποστήριξε: «Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι έχουν γίνει τόσα πολλά το τελευταίο εικοσαήμερο και η Πολιτεία θα έπρεπε να προστατεύσει τουλάχιστον την αθλητική δικαιοσύνη».
 
Για την επιστολή που στάλθηκε στον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, είπε χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να κάνουμε την επιστολή και να παραθέσουμε όλο το ιστορικό της προσπάθειας εξόντωσης του Ηρακλή. Οι αποφάσεις της ΕΠΟ, φάσκουν και αντιφάσκουν. Όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί είναι για να τιμωρηθεί ο Ηρακλής». Ο Ανδρέας Παντελή αναφέρθηκε και στις απειλές της ΕΠΟ: «Αν θεωρούν ό,τι με τον υποβιβασμό του Ηρακλή, στην Football League 2, θα εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο, ας το κάνουν και αυτό ας μας ξαναυποβιβάσουν. Ενας άνθρωπος δεν μπορεί να καταστρέψει την ιστορία μιας ομάδας. Δεν γίνεται μια ασφαλιστική ενημερότητα, 20.000 ευρώ να καταστρέψει την ιστορία ενός συλλόγου. Η Τρίπολη είναι η ομάδα που ακούστηκε από τις πρώτες ομάδες στα στημένα παιχνίδια και έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα δεν τους έχει καλέσεις κανείς να απολογηθούν».