Skip to main content

Στα χέρια του εφοπλιστή Αθαν. Σάμιου η Δόξα Δράμας

Αλλάζει χέρια η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Δόξα Δράμας αύριο (7/2) το απόγευμα, καθώς υπογράφεται το συμφωνητικό παραχώρησης της πλειοψηφίας του μετοχικού πακέτου από τον νυν μεγαλομέτοχο Χαράλαμπο Νικολαϊδη
Στις 6.30 το απόγευμα αύριο (7/2), στα γραφεία της ΠΑΕ Δόξας Δράμας αλλάζει  σελίδα το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, αφού ο νυν μεγαλομέτοχος (Δραμινός επιχειρηματίας) Χαράλαμπος Νικολαϊδης αναμένεται να υπογράψει το συμφωνητικό παραχώρησης του μεριδίου του δωρεάν προς τον Πειραιώτη εφοπλιστή Αθανάσιο Σάμιο –όπως συμφωνήθηκε χθες, μετά το πέρας του προκαταρκτικού λογιστικού ελέγχου στα οικονομικά της ΠΑΕ. Ο «γάμος» με τον Αθανάσιο Σάμιο προέκυψε με τις ευλογίες του Δραμινού εφοπλιστή Μιχάλη Μπουδούρογλου, ο οποίος είναι εκ των τακτικών χορηγών της Δόξας και συνέστησε τον Πειραιώτη συνάδελφό του στη διοίκησή της. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η απόσυρση του ενδιαφέροντος του Κύπριου επιχειρηματία (και πρώην προέδρου της ομάδας Ανόρθωση Κύπρου) Ανδρέα Παντελή για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή δίνει -όπως φαίνεται- διέξοδο στην πολύμηνη κρίση που προκλήθηκε στη Δόξα Δράμας, μετά την εκδήλωση αδιαφορίας του Χ. Νικολαϊδη για τη διοικητική και οικονομική κατάσταση της ομάδας και τις επανειλημμένες δηλώσεις του για αποχώρησή του από την ΠΑΕ. Λόγω των προβλημάτων αυτών, είχε οριστεί πρόσφατα προσωρινή διοίκηση στην ομάδα, ενώ οι ποδοσφαιριστές της Δόξας είχαν προβεί σε συμβολική αποχή από τις προπονήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για οφειλές μηνών που εκκρεμούν. Ο κ. Σάμιος αναλαμβάνει την εξόφληση όλων των εκκρεμοτήτων στην ομάδα, ενώ θα καλύψει και το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ, που κατά τον ενάμιση χρόνο της διοίκησης Νικολαϊδη ξεπέρασε τις 700.000 ευρώ.