Skip to main content

Σταυρούλα Αραμπατζόγλου: Όταν το ταλέντο κάνει μια... δεύτερη έκπληξη στον έρωτα

Η ταλαντούχα Θεσσαλονικιά ηθοποιός με αφορμή το έργο «Η δεύτερη έκπληξη του έρωτα», στο οποίο και πρωταγωνιστεί μιλάει για όλα στη Vwoman.gr.

Της Σοφίας Αποστολίδου

Η Σταυρούλα Αραμπατζόγλου είναι μια ηθοποιός γεμάτη ταλέντο που εντυπωσιάζει με κάθε της ερμηνεία. Διαθέτει μία μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται και να σε κάνει να βιώνεις ακόμα και τα πιο μύχια συναισθήματα του ρόλου που ερμηνεύει. Ίσως, αυτό να οφείλεται στις ακαδημαϊκές σπουδές της στην ψυχολογία, καθώς είναι απόφοιτη ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Sheffield. Την έχουμε απολαύσει μεταξύ άλλων τηλεοπτικά στο «Όλα στον Αέρα», στα «Άγρια παιδιά», στο «Litsa.com» και στην «Πολυκατοικία». Επίσης, στην «Οικογενειακή γιορτή», στον «Αγαπητικό της Βοσκοπούλας» και στην «Ελένη» στις σκηνές του Κ.Θ.Β.Ε.

Αυτή τη σεζόν υποδύεται τη «Μαρκησία» στην «Δεύτερη έκπληξη του έρωτα» του Μαριβώ που ανεβαίνει στο Βασιλικό Θέατρο, σε μετάφραση-σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου. Από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης, η Σταυρούλα Αραμπατζόγλου σε κερδίζει και ως άνθρωπος, με την ευγένεια της, τη μειλίχια φωνή της και τον άρτιο τρόπο σκέψης της. Η ίδια μίλησε για την αγκαλιά που την έκανε να κλάψει και για τον έρωτα, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες θα προσδιορίσουν και πάλι τα δικά τους θέλω. Αποκάλυψε την απόλυτη μοναξιά που βίωσε λόγω της covid-19 και μοιράστηκε με την Vwoman την επαναστατική πράξη που πρέπει να κάνουμε συνεχίζοντας να ζούμε στις δυσκολίες της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.