Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ MRS. INDIA WORLDWIDE 2019

Η εκδήλωση «Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019», που διοργανώνεται για ένατη χρονιά, θα γίνει τον φετινό Οκτώβριο στη Χαλκιδική

Ένας παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει το «όχημα» για να προβάλουν τις δικές τους ομορφιές στην Ινδία η Χαλκιδική, η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Κεντρική Μακεδονία. Σε μια ευτυχή συγκυρία, όπως χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει ως τιμώμενη χώρα την Ινδία, η εκδήλωση «Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019», που θα γίνει τον Οκτώβριο στη Χαλκιδική, έρχεται να προστεθεί στο κάδρο της προβολής των θελγήτρων της Βόρειας Ελλάδας στη μακρινή χώρα της Ασίας. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό, που διοργανώνεται για ένατη χρονιά και αποτελεί θεσμό για την Ινδία, καθώς έχει διεθνή χαρακτήρα και πραγματοποιείται σε διάφορες χώρες του κόσμου απευθυνόμενος στους απανταχού Ινδούς, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της διοργάνωσης, Μπαράτ Μπραμάρ (Bharat Bhramar), μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι συμμετέχουσες σε αυτόν τον διαγωνισμό δεν ξεχωρίζουν μόνο για την ομορφιά και την προσωπικότητά τους. Είναι κυρίες έγγαμες ή διαζευγμένες, από 18 έως 49 ετών και οι περισσότερες με ιδιαίτερη μόρφωση, σύμφωνα με την καλλιτεχνική διευθύντρια Σιλβί Ρότζερς (Sylvie Rodgers). "Με τον διαγωνισμό αυτό ανοίγει ένα διαφορετικό παράθυρο στη ζωή τους και αποκτούν μεγάλη δημοσιότητα ενώ την ίδια ώρα, δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες στης ζωή του είτε για να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα, είτε για να προχωρήσουν επαγγελματικά" εξηγεί.

 

* Η κεντρική φωτογραφία είναι από προηγούμενα καλλιστεία

 




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ