Skip to main content

Στη Δράμα η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Καμπανιακό

Είναι το μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο η Λίγκα δεν αποδέχεται να αποδώσει ως έδρα το γήπεδο της Χαλάστρας στους κυανόλευκους

Η αναμέτρηση της Κυριακής (18/2) του Ηρακλή με τον Καμπανιακό δεν θα γίνει στη Χαλάστρα, με τον γηραιό ως τυπικά γηπεδούχο, καθώς σε αυτό δεν συναινεί η Super League 2.

Είναι το μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο η Λίγκα δεν αποδέχεται να αποδώσει ως έδρα το γήπεδο της Χαλάστρας στους κυανόλευκους, λόγω του ότι πρόκειται για έδρα του αντιπάλου τους και οι ίδιοι φιλοξενούνται εκτάκτως στο συγκεκριμένο γήπεδο, χωρίς να είναι η δηλωθείσα έδρα του Ημίθεου από την αρχή της σεζόν.

Έδρα του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό είναι το γήπεδο της Δόξας Δράμας, ενώ η αναμέτρηση θα γίνει τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2 αγωνιστικής περιόδου 2023-24, θα διεξαχθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 19/02/24 στις 15:00 στο ΓΗΠΕΔΟ Γ.Σ ΔΡΑΜΑΣ «Η ΔΟΞΑ» αντί για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 18/02/24, όπως αρχικά είχε ορισθεί», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.