Skip to main content

Στη μέγγενη του ban ο Άρης - Δεν πλήρωσε ούτε σήμερα ο Γουλιέλμος

O ισχυρός άνδρας του «Αυτοκράτορα» δεν προχώρησε στις απαραίτητες πληρωμές ώστε η ομάδα να μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών.

Για αύριο μετέθεσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος, την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς για τον Άρη μετατέθηκαν και οι πληρωμές που πρέπει να γίνουν και αυτό πλέον είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, γιατί πολύ απλά ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά ως προς τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ ενόψει Περιστερίου.

Όπως μεταδίδει το «Pressaris», ο ισχυρός άνδρας του «Αυτοκράτορα» δεν προχώρησε στις απαραίτητες πληρωμές ώστε η ομάδα να μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών.

Σημειώνεται ωστόσο πως έχουν περάσει δύο ημέρες και επί της ουσίας κάτι δεν έχει αλλάξει, αν και ο Τορλίν Φιτζπάτρικ ήδη ξεκίνησε το ταξίδι του από την Γαλλία με προορισμό αρχικά την Αθήνα και μετά τη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια και ο Αμερικανός ψηλός να έρθει και ο γκαρντ με τον οποίο υπάρχουν τελικές συζητήσεις να συμφωνήσει, αν δεν γίνουν οι πληρωμές σε εφορία και Κάιλ Γουίβερ (συνολικά 36.000 ευρώ), τότε κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Κι αν το θέμα της εφορίας μπορεί να λυθεί και αύριο, διότι αυτόματα αποκτάται η φορολογική ενημερότητα με την καταβολή των χρημάτων, για την άρση του ban του Γουίβερ τα πράγματα δεν είναι τόσο άμεσα, διότι μεσολαβεί η αλληλογραφία και με την πλευρά του παίκτη και με τη FIBA, όπως επίσης πρέπει να ζητηθούν τα letter of clearance των παικτών που θα αποκτηθούν.