Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΐΔΗΣ-ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΤΙ

Ο υπουργός ανήγγειλε την έναρξη εντατικών ελέγχων στα νησιά και όχι μόνο, για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς της COVID-19

Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπου και πραγματοποιεί σειρά συσκέψεων. Στο επίκεντρο βρίσκεται το ζήτημα των αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη κατά του νέου κορωνοϊού.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο υπουργός ανήγγειλε την έναρξη εντατικών ελέγχων στα νησιά και όχι μόνο, για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς της COVID-19 και την αποτροπή του συνωστισμού σε χώρους διασκέδασης και ειδικότερα σε μπαρ, beach bar και ιδιωτικά πάρτι σε σπίτια, μεταδίδει το kathimerini.gr.

Ψηλά στην ατζέντα είναι και θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στο νησί, καθώς την ίδια ώρα στελεχώνεται η υπό συγκρότηση Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, στην οποία φέτος το καλοκαίρι θα υπηρετούν σχεδόν 100 άτομα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα ο κ. Χρυσοχοϊδης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Μυκόνου, με τον Αντιπεριφερειάρχη καθώς και με Βουλευτές Κυκλάδων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ