Skip to main content

Στη Ρωσία την επόμενη εβδομάδα ο Γιώργος Κατρούγκαλος

Ο υπουργός Εξωτερικών για να συμμετάσχει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) στη Ρωσία που θα πραγματοποιηθει 6-8 Ιουνίου

Στην Αγία Πετρούπολη αναμένεται να μεταβεί την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, για να συμμετάσχει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) στη Ρωσία που θα πραγματοποιηθεί 6 με 8 Ιουνίου.

Στο περιθώριο του Φόρουμ ο κ. Κατρούγκαλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Λαβρόφ, όπου θα συζητήσουν διμερή και περιφερειακά θέματα.

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) είναι ένα μοναδικό γεγονός στον επιχειρηματικό και οικονομικό κόσμο. Διεξάγεται από το 1997 και από το 2006 διοργανώνεται υπό την αιγίδα του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Τα τελευταία 20 χρόνια, το Φόρουμ έχει καταστεί ηγετική παγκόσμια πλατφόρμα για τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς δίνεται η δυνατότητα συναντήσεων και συζητήσεων για τα βασικά οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ρωσία, οι αναδυόμενες αγορές και η παγκόσμια κοινότητα στο σύνολό της.