Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη αύριο η Σοφία Ζαχαράκη - Με ποιούς θα συναντηθεί

Η υπουργός έρχεται στην πόλη με αφορμή τη Μαθητική Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, προκειμένου να απονείμει το βραβείο «Καινοτομία Προϊόντος και Υπηρεσίας», στο πλαίσιο της Μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης Θεσσαλονίκης του Junior Achievement Greece.

Στην εκδήλωση, τα παιδιά θα έχουν τα δικά τους περίπτερα και θα παρουσιάσουν τα πρωτότυπα προϊόντα των μαθητικών τους «επιχειρήσεων».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στη Θεσσαλονίκη, η υπουργός θα συναντήσει την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Μελίνα  Δερμεντζοπούλου στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη στις 11:00, ενώ στις 12:00 θα ακολουθήσει συνάντηση με την πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Λίνα Τσαλταμπάση, στον ίδιο χώρο.

Στη συνέχεια η υπουργός θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κομοτηνή καθώς στις 19:00 θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ με τίτλο «Η θέση της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Στις 21:00 η Υπουργός κύρια Ζαχαράκη θα παραστεί στην επίσημη εκδήλωση Έναρξης των δράσεων της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2024, όπου νικήτρια πόλη είναι η Κομοτηνή. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.  

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 10:30 η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας θα μιλήσει στην Ημερίδα «Προσβασιμότητα – Κινητικότητα σε Αστικές περιοχές». Συνδιοργάνωση Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του ΤΕΕ και του Συλλόγου ατόμων με κινητικά προβλήματα ΠΕΡΠΑΤΩ στην αίθουσα της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης στην Κομοτηνή.

Εικόνα Αρχείου